DZIAŁ 63 POZOSTAŁE GOTOWE ARTYKUŁY WŁÓKIENNICZE; ZESTAWY; ODZIEŻ UŻYWANA I UŻYWANE ARTYKUŁY WŁÓKIENNICZE; SZMATY
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8531 80 70 - Aparatura elektryczna do sygnalizacji dźwiękowej lub wzrokowej (z wył. paneli wskaźnikowych zawierających urządzenia ciekłokrystaliczne (LCD) lub diody elektroluminescencyjne (LED), aparatury przeciwwłamaniowej, przeciwpożarowej oraz podobnej i aparatów do rowerów i pojazdów silnikowych oraz urządzeń sygnalizacyjnych komunikacyjnych, i dzwonków, brzęczyków, gongów rurowych do drzwi i podobnych)
Kod CN: 0601 10 20 - Cebulki narcyzów, w stanie uśpienia roślin
Kod CN: 2904 34 00 - Perfluorooktanosulfonian potasu
Kod CN: 3402 90 10 - Preparaty powierzchniowo czynne (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, organicznych środków powierzchniowo czynnych w postaci kostek lub ukształtowanych kawałków, i produktów i preparatów do mycia skóry, w postaci płynów lub kremów)
Kod CN: 7110 49 00 - Iryd, osm i ruten, w stanie półproduktu
Kod CN: 2009 90 51 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego lub owoców cytrusowych i soku ananasowego)
Kod CN: 4408 10 98 - Arkusze na forniry, z drewna drzew iglastych, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno iglaste, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet łączone na długość, o grubości <= 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo i małych deseczek do produkcji ołówków)
Kod CN: 8507 30 20 - Akumulatory niklowo-kadmowe, hermetyzowane (z wył. zużytych)
Kod CN: 0308 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance, nawet wędzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi